Аз бягам за теб

ден на хората с редки заболяванияВ Деня на редките болести искаме да ви запознаем с четири деца, които имат различно детство, което не винаги им позволява да се движат свободно, но също като всички обичат да играят, да се смеят и да са с приятели. Те страдат от четири редки заболявания, за които няма окончателно лечение, а само поддържаща терапия.

За да им покажем подкрепата си, съвместно с 5kmrun посвещаваме бягането на 5 км в Южен парк на 28 февруари на всеки от тях.

Тази събота тези прекрасни деца ще са капитани на 4 отбора бегачи, които ще се състезават за голямата награда – добро настроение, съпричастност и усещане за победа.

Ако имате желание да посветите своето бягане на някое от тях, изберете към кой отбор ще се включите – на Яна, на Рая, на Марина или на Теодор. По-долу можете накратко да се запознаете с тях и историите им.

На старта ще можете да получите своя цветен знак към кой отбор се присъединявате и кое е детето, което подкрепяте. Класирането на отборите на Яна, Рая, Марина и Теодор ще е паралелно с индивидуалното класиране на всеки бегач и на обичайния му отбор от 4 души.

Очакваме Ви!

Повече информация можете да научите на сайта на НАХРБ:http://rare-bg.com/?p=3211
и на фейсбук-страницата на 5kmrun